Jelentkezz bátran ha…

IMG_0424

 

 

1. Jelentkezz bátran ha prózai színészettel, színjátszással, drámajátékokkal, kommunikációval, színpadi beszéddel szeretnél foglalkozni.  Viszont fontos tudnod, hogy nálunk nincsenek ének illetve tánc órák.

2. Jelentkezz ha szeretnél egy olyan közösséget, ahol tényleg rád kíváncsi a foglalkozás vezetője. Nálunk az összes helyszínen az oktatásért Harsányi Melinda drámapedagógus felelős. Úgy kell elképzelni, mint egy figyelmes osztályfőnököt. Minden tanítványát mentorálja,segíti. Lehet vele beszélgetni hét közben is, óra után is, személyesen és online is.  Ha beiratkozol, neked is az egyéni igényeidre szabva lesz lehetőséged a céljaidat megvalósítani. De ha elsősorban arra vágysz, hogy sok ismert színésszel, celebbel találkozz, akkor nem ez a stúdió lesz számodra megfelelő.

3. Jelentkezz bátran ha alkotói közösségben foglalkoznál a színházzal, színjátszással. Viszont ha elsősorban televíziós, filmes vagy szinkron szerepet szeretnél akkor nem mi vagyunk a legjobb választás. Nálunk is van ezekre ugyan lehetőség alkalmanként, de nem vagyunk ügynökség.

4. Jelentkezz bátran ha olyan játékos, színházat és művészeteket fiatalokkal szeretnél együtt lenni, akik támogatnak téged. Ahol a foglalkozás vezetője biztonságos, felszabadult légkört teremt ahhoz, hogy kibontakozz, elmondd a gondolataidat, megmutasd ötleteidet, együtt játssz másokkal. Számunkra a legfontosabb a csapatmunka.

5. Ha motivál téged, hogy a darabokban nálunk mindenkinek lehetősége van bármilyen szerepben kipróbálnia magát. Sokszor ugyanazt a szerepet többen és többféle módon is eljátsszuk.

6. Jelentkezz bátran ha elköteleződnél legalább egy teljes kurzus idejére. Sajnos arra nincs lehetőség, hogy alkalmanként járj, amikor éppen ráérsz.

Comments are closed.